Disney+ teaser for serier og film til voksne - nu glæder vi os endnu mere

Disney+
(Foto: Mockup/Disney)
Sådan undgår du prisstigningen på Disney+

Disney+ oplyser overfor TechRadar, at priserne i Danmark hæves fra 23. februar 2021. Alle brugere, der har tegnet et abonnement før denne dato, beholder dog de gamle priser frem til 23. august 2021. Prisstigningerne er 20 kr. om måneden og 201 kr. om året. 

Køb Disney+ nu og undgå prisstigningen i helt op til et år

Hvis du savner mere voksent indhold på Disney+ skal du ikke vente meget længere. 23. februar bliver brandet Star en del af streamingtjenesten. Hidtil har vi ikke vidst så meget om, hvilke film og serier vi kunne glæde os til, men nu er vi blevet lidt klogere.

Disney har nemlig lavet en teaser-video med klip fra et lille udvalg af de serier og film, der hører ind under Star. Ifølge den er det bl.a. 24 Timer, Die Hard-filmene, Desperate Housewives, How I Met Your Mother, Lost og Modern Family. 

Vi må vente på flere afsløringer

TechRadar har været i kontakt med Disney+. Herfra lyder det, at man ikke vil afsløre mere om indholdet, før vi kommer tættere på 23. februar. Det bliver også tilføjet, at hvad man kan se som en del af Star-universet vil variere fra land til land. 

Prisstigninger på vej

I forbindelse med, at Star bliver en del af Disney+, stiger prisen på et abonnement. Der er derfor penge at spare ved at købe et abonnement nu

Priserne siger med 20. kr. om måneden for månedsabonnementer og 201 kr. for årsabonnementer. Abonnementer købt før 23. februar stiger i pris efter 23. august.

Jeg synes elektronik og teknologi er fascinerende fordi det er under konstant udvikling og altid bliver bedre.  I min fritid driver jeg en lille  webshop og så har jeg skrevet e-bogen bliv journalist