Boxer ændrer navn til Norlys

boxer norlys
(Foto: norlys)

Betalings-tv via tv-antennen har siden lanceringen tilbage i 2009 været kendt under brandet Boxer. For nogle år tilbage blev Boxer TV i Danmark købt af SE koncernen, der senere skiftede navn til Norlys.

Netop Norlys er det brand, der satses på nu, og derfor er det nu slut med Boxer brandet i Danmark pr. 5. oktober.  Boxer kunderne får nu besked om skiftet, og så skifter logoet og navnet i starten af oktober. Priserne er de samme, og produkterne er de samme.

"I 2020 blev energiforretningen til Norlys, og nu er turen så kommet til Boxer. Det er ikke uden et lille sug i maven, at vi siger farvel til et velkendt brand som Boxer, som er kendt og elsket af mange, og som gennem de seneste 12 år har sat et tydeligt aftryk på den danske tv- og internetbranche. Men vi tror på, at Norlys er fremtiden, og at vi med ét fælles brand kan sætte en ny standard i branchen og levere de bedste produkter og oplevelser til vores kunder og andelshavere," slår adm. direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen fast.

Norlys ejer også Stofa og det er også planen at Stofa skifter navn til Norlys på sigt, uden der er nogen konkret tidshorisont.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.