Nu kan du downloade iOS 14.7

Person using Apple Watch ECG app
(Foto: Apple)

Apple har udsendt den nyeste iOS-opdatering, der hedder version iOS 14.7. Det betyder, at der nu er en række nye features og funktioner – men også, at der ikke er så længe til iOS 15 er klar til offentligheden. iOS 15 bliver den næste store opdatering.

Foruden iOS 14.7 opdateringen er også iPadOS 14.7 klar til download.

iOS 14.7 løser problemet, hvor en iPhone ville lukke ned, når den blev tilsluttet Wifi med følgende “%p%s%s%s%s%n.”. Det skriver MereMobil.dk

Den nye iOS opdatering giver også understøttelse til den nye battery-pack, som Apple netop har lanceret. 

Men det er ikke kun iPhone- og iPad-brugere, der kan opdatere deres enheder. Der er nemlig også nye softwareopdateringer til macOS, watchOS og tvOS. 

Husk altid at lave en backup inden du opdaterer din enhed.

Du finder opdateringen ved at tjekke Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Det ventes, at Apple vil frigive iOS 15 i løbet af efteråret – formentlig september måned – og den byder på endnu flere nyheder og nye features end iOS 14.7.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.