Film og dokumentar-serie på vej om Medina

Discovery Plus logo
(Foto: Discovery)

Medina – hele min historie er titlen på en ny serie i 8 afsnit på Discovery+ og Kanal 5. På vej er ligeledes dokumentarfilmen Medina, der kan ses udvalgte Nordisk Film biografer den 3. maj blandt andet Imperial i København, i Århus den 10. maj og i Odense den 11. maj.

Filmen og serien er produceret som to selvstændige værker, forstået på den måde, at serien ikke blot er filmen i afsnit. Dokumentarfilmen kan ses 23. juni på Kanal 5 og Discovery+.

Instruktøren Kaspar Astrup Schröder bringer med sin nye film og serie om Medina en helt ny fortælling om Danmarks popdronning nummer et i spil. Det er et hudløst ærligt og meget rørende indblik i Medinas karriereforløb, tanker, hverdag, familie og liv.

Både filmen “Medina” og serien “Medina – hele min historie” er produceret af Good Company Pictures. I både film og serie møder man ud over Medina, hendes familie, venner, Helle Thorning-Schmidt, Julie Zangenberg m.fl.

Medina vil være til stede den 3. maj i Imperial samt den 10. maj i Odense og 11. maj i Århus.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.