Discovery forlænger rettigheder til French Open

French Open tennis - Rafa Nadal
(Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

French Open tennis Grand Slam turneringen har de seneste år kunne ses på Eurosport og discovery+, og det ændres der ikke på i de kommende år. Discovery Networks har netop offentliggjort en ny rettighedsaftale på fem år der gælder fra 2022.

Andrew Georgiou, president of Eurosport udtaler: Vores forhold med Roland Garros har mange år på bagen, og gennem de år har vi øget seertallet og engagementet som partner med det franske tennisforbund. Ved at lave denne lange aftale med det franske tennisforbund fortsætter vi med at distribuere verdensklasse tennis fra Roland Garros ud til millioner af fans i hele Europa.”

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.