DAZN betaler kassen for Serie A

porto vs juventus live stream champions league watch ucl online
(Foto: Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

I Danmark tilbyder sportsstreamingtjenesten DAZN kun boksning, men i en række andre lande spiller DAZN en væsentlig rolle på sportsmarkedet med mange rettigheder. Det skriver digitalt.tv

I Italien har man netop lukket en aftale om Serie A rettighederne. DAZN bliver eneste sted, hvor hver rundes 10 kampe kan ses på tjenesten fra 2021/22 sæsonen. 7 af disse kampe er eksklusive kampe, mens tre kampe deles med Sky Sports i Italien.

DAZN skal ifølge forlydender betale hele €840 millioner pr. sæson i den treårige aftale. Et beløb som analytikere mener er meget højt. DAZN har i Italien også rettigheder til La Liga, Ligue1, Copa Libertadores, FA Cup, Carabao Cup og Eredivisie.

I Danmark så har TV 2 Sport rettighederne til Serie A til og med den indeværende sæson. Der er ikke meldt noget ud om en ny rettighedsaftale fra 2021/22 sæsonen på det danske marked. Men mon ikke det er et kvalificeret gæt, at man på TV 2 i første omgang afventer, hvorvidt den danske landsholdsstjerne, Christian Eriksen også vil være at finde i italiensk fodbold i næste sæson?

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.