Trumps sociale medie er kommet katastrofalt fra start

Truth Social Trump
(Foto: Apple App Store)

Det sociale medie Truth Social, som den tidligere amerikanske præsident Donald Trump står bag, bliver af flere udenlandske eksperter stemplet som en katastrofe.  Det skriver britiske BBC.

Truth Social gik i luften den 21. februar, men er siden løbet ind i en række udfordringer. 1,5 mio. brugere står på en venteliste og kan ikke bruge det sociale medie. Yderligere er mediet ikke tilgængeligt på Android, via en browser.

Tilsyneladende er det også kun muligt at bruge appen i USA eller ganske få steder uden for USA.

”Det er en katastrofe,” har Joshua Tucker, der er professor på New York University og leder af universitetets center for sociale medier.

Andre sociale medier som Facebook, Twitter og TikTok ligger i top-10 på downloadlisten i Apples App Store, men Truth Social kan ikke finde plads i top-100.

Planen var, at Truth Social skulle være fuldt tilgængeligt i slutningen af marts.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.