Trump-støtte udelukket fra Twitter

marjorie taylor greene
(Foto: getty images)

Det republikanske kongresmedlem i USA og Donald Trump-støtte Marjorie Taylor Greene er blevet udelukket fra det sociale medie Twitter i en uge efter et tweet om vacciner mod coronavirus.

Det oplyser Twitter.

I tweetet, der blev udsendt mandag på det sociale medie Twitter, skriver Marjorie Taylor Greene, at den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, ikke bør give den endelige godkendelse til coronavacciner.

Hun skrev også, at vaccinerne ikke forhindrer spredning af virusset.

Twitter markerede tweetet som misvisende og rådede brugere til at søge information hos de amerikanske sundhedsmyndigheder.

En talsmand fra Twitter har udtalt til nyhedsbureauet AFP, at Marjorie Taylor Greene ikke vil kunne skrive tweets i en uge på grund af gentagne brud på Twitters regler.

Det er stadig muligt at tilgå kongresmedlemmets profil.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.