Snart slut med HBO Max?

HBO Max logo surrounded by popcorn
(Foto: Shutterstock / Ascannio)

HBO Max kom for få dage siden med nyheden om at man droppede udviklingen af flere originalserie i blandt andet de nordiske lande samt fjernelse af noget indhold.

Nu forlyder det så fra mediet TBI, at HBO Max udrulningen i Island, Tyrkiet, Grækenland og de Baltiske lande droppes helt. En sådan var ellers planen inden fusionen blev en realitet.

Dermed ser fokus nu ud på at samle HBO Max og Discovery+ i en ny samlet tjeneste, der, hvis man skulle tolke på de seneste udmeldinger, måske ender med at HBO Max navnet helt droppes. Teknisk set så er det også den tidligere Discovery mand CEO David Zaslav, der står i spidsen efter fusionen af Discovery og Warner Bros (HBO).

Warner Bros. Discovery bekræfter til TBI at den nye fælles unavngivne streamingtjeneste er på vej til Frankrig uden dog at sætte tidspunkt på.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.