Slut med hurtige bio-premierer på HBO Max

HBO Max logo

Da HBO Max blev lanceret i Danmark, var det med et løfte om, at alle nye Warner Bros film ville komme på tjenesten 45 dage efter biografpremieren.

Nu er HBO Max og Warner Bros en del af det nye selskab Warner Bros. Discovery og på vej mod at blive slået sammen med Discovery+. Efter handlen er gået igennem, er det Discovery+ CEO David Zaslav der står i spidsen og er i gang med en større spareøvelse.  Nu rammer det så også løftet om Warner Bros biograffilm, som man ikke længere garanterer automatisk dukker op på HBO Max efter 45 dage.

Fremover bliver det besluttet fra film til film, hvor hurtigt den kommer på, lyder meldingerne i forbindelse med deres kvartals status.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.