HBO Max fortsætter indtil starten af 2024

Discovery Plus logo
(Foto: Discovery)

Planerne for sammenlægningen af HBO Max og Discovery+ har nu fået en mere konkret tidshorisont.

Mens amerikanerne får den nye fælles HBO / Discovery tjeneste i sommeren 2023, så sker det først i Europa fra starten af 2024.

"Der er meget arbejde, der skal gøres i løbet af de kommende måneder," udtaler JB Perrette, CEO and President, Global Streaming and Interactive hos Warner Bros Discovery, og pegede processen at ombygge den teknologiske platform og migrere kunder. "Der er meget at gøre, og vi er fast besluttede på at få gjort det rigtigt, hvilket vil tage lidt tid."

Han åbner dog for at tidsplanen kan fremrykkes, såfremt alt er på plads tidligere.

Målet er at hente 40 millioner nye abonnenter frem til 2025 og dermed et samlet antal på verdensplan på 130 millioner abonnenter i alt.

Der er også flere besparelser på vej, hvor børne-indhold står for skud.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.