Scansonic åbner egen webshop i Danmark

Scansonic webshop
(Foto: Scansonic)

ScansonicHD er et gammelt navn med rødder langt tilbage i den danske HiFI historie. Men for 5 år siden startede man helt forfra og fik ingeniørerne fra søsterfirmaet Raidho til at udvikle højttalerne. Mission var at tage så meget man kunne fra high end producenten Raidho, ned i en mere overkommelig prisklasse. Målet var at skabe nogle højttalere, som havde en fantastisk performance til pengene, enestående teknologi og godt dansk håndværk.

Særligt MB serien, som har en high end bånddiskant og carbon basenheder tiltrækker sig opmærksomhed. Her er næsten tale om mini Raidho højttalere, men til en væsentlig lavere pris.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.