Skip to main content

Sådan ser du premieren på Magtringene i Danmark - og resten af verden

Galadriel klatrer op ad et isdækket bjerg i Ringenes Herre: Magtringene
De to første afsnit af Magtringene får premiere samme dag på Prime Video. (Foto: Amazon Studios)

Så er det snart tid til nye eventyr i Midgård. Ringenes Herre: Magtringene (opens in new tab) får endelig premiere på Prime Video i denne uge, og vi kan næsten ikke vente. 

Hvis du er en af de mange fans af Ringenes Herre, har du sikkert ventet spændt på premieren af Prime Video-serien (opens in new tab). Nedenfor kan du se, hvordan du kan se den længe ventede serie i Danmark - og resten af verden.

Men ikke nok med det! Vi har også samlet alle datoerne for, hvornår du kan se alle otte afsnit af seriens første sæson på Amazons Prime Video-platform.

Hvornår får Magtringene premiere på Prime Video?

Tre Harfoots-folk Nori, Largo og Poppy har det sjovt i en scene fra Magtringene

I Magtringene møder vi Harfoots, hobitternes forfædre. (Image credit: Ben Rothstein/Amazon Studios)

Ringenes Herre: Magtringene har premiere på Prime Video i denne uge. I Danmark kan du se de to første afsnit af serien fredag den 2. september kl. 03.00, altså natten mellem torsdag og fredag. 

Dem, der befinder sig i USA, Canada og Sydamerika, kan streame de to første afsnit allerede torsdag den 1. september kl. 6 PM PT / 9 PM ET.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvornår Magtringenes første to afsnit vil være tilgængelige til streaming andre steder i verden:

  • Australien – 2/9, 11 AM AEST
  • Brasilien – 1/9, 10 PM BRT
  • Indien – 2/9, 6:30 AM IST
  • Japan – 2/9, 10 AM JST
  • Mellemøsten – 2/9, 5 AM MEST
  • New Zealand – 2/9, 13:00 NZST
  • Storbritannien – 2/9, 2 AM BST

Magtringene: udgivelsesdatoer for alle afsnit

De vigtigste karakterer fra Númenor i Magtringene på et officielt pressebillede

Besøg Númenor for første gang i Magtringene. (Image credit: Ben Rothstein/Prime Video)

På premieredagen kan du altså streame de to første afsnit af sæson 1. Herefter udkommer der et nyt afsnit af serien hver uge frem til midten af oktober. 

Amazon Studios har bekræftet (opens in new tab), at der efter premieren udkommer ét nyt afsnit af serien hver fredag, og i Danmark betyder det altså, at du skal tidligt op, hvis du skal være en af de første til at kigge med. De nye afsnit bliver nemlig tilgængelige til streaming i Danmark fredag morgen kl.06.00

Her kan du se en liste over, hvornår alle afsnit af sæson 1 udkommer:

  • Afsnit 1 af Magtringene – fredag den 2. september
  • Afsnit 2 af Magtringene – fredag den 2. september
  • Afsnit 3 af Magtringene – fredag den 9. september
  • Afsnit 4 af Magtringene – fredag den 16. september
  • Afsnit 5 af Magtringene – fredag den 23. september
  • Afsnit 6 af Magtringene – fredag den 30. september
  • Afsnit 7 af Magtringene – fredag den 7. oktober
  • Afsnit 8 af Magtringene – fredag den 14. oktober

Vivi har flere års erfaring inden for en bred vifte af emner og arbejdet for højt profilerede virksomheder i bl.a. tech-branchen med fokus på nyheder, anmeldelser, guides og idéer til problemløsninger. Hun elsker at være i stand til at hjælpe folk med at finde måder og produkter, der gør livet lidt lettere i hverdagen. Vivi har arbejdet det meste af sit liv i musik- og underholdningsbranchen. Hun har stor passion for alt, hvad der har med musik og film at gøre, og streaming ligger højt på listen over hendes interesser.

Med bidrag fra