Nyt Sonos-produkt afsløret ved et uheld

Sonos
(Foto: Sonos)

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny og mindre subwoofer. Navnet på det nye produkt skulle angiveligt være Sub Mini.

Oplysningerne om det nye produkt stammer fra Reddit, hvor flere forum-brugere har delt skærmbilleder fra Sonos-appen, hvor det altså skulle være afsløret formentlig ved et uheld. 

Det er ikke første gang, at en mindre bashøjttaler fra Sonos omtales. Men der er altså i skrivende stund ikke nogen officielle meddelelser omkring denne fra Sonos.

Derfor er det altså også blot rygter og spekulationer.

Eftersom Sonos endnu ikke har annonceret produktet eller bekræftet det. Så er det også blot gætterier, hvad prisen vil være.

Men rygtebørsen er ret interesseret og forventer blandt andet, at det henvender sig til dem, der køber f.eks. Sonos Beam. Hvorfor det også gættes, prisen på Sub Mini måske bliver nogenlunde i det prisniveau (3.700-4.000 kroner). 

Sonos Sub koster mellem 6.300-7.000 kroner, ifølge Pricerunner.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.