Komedie om e-sportshold på vej til Paramount+

Players
(Foto: Paramount+)

Serien Players er en helt ny, original serie. Den komiske dokumentar-agtige serie følger et fiktivt professionelt "League of Legends" e-sportshold, der forfølger deres første mesterskab efter de i årevis har været tæt på og har haft det svært. For at vinde har de brug for, at deres vidunderbarn, en 17-årig rookie og deres 27-årige veteran, kan lægge deres egoer til side og arbejde sammen.

 I hovedrollerne ses Misha Brooks som Creamcheese, Da'Jour Jones som Organizm og Ely Henry som deres træner, Kyle Braxton. Holly Chou, Stephen Schneider, Peter Thurnwald, Youngbin Chung, Moses Storm, Alexa Mansour, Noh "Arrow" Dong-Hyeon, Michael "Miko" Ahn, Luke Tennie og Dan Perrault dukker også op i serien.

Players er produceret af CBS Studios i samarbejde med Funny Or Die og co-created og executive produceret af Peabody Award-vinderne Tony Yacenda og Dan Perrault.

Der er premiere på Paramount+ 17. juni.

Se traileren nedenfor:

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.