HBO og Discovery fusionerer

AT&T
(Foto: Shutterstock / Jonathan Weiss)

Den amerikanske telekommunikationsvirksomhed AT&T har indgået en aftale om at forene indholdsenheden WarnerMedia med Discovery, for at skabe en mediegigant med en virksomhedsværdi på 150 mia. dollar.

Det skriver Financial Times.

Streaming-aftalen kommer til at fusionere AT&T, som har en af Hollywoods mest værdifulde kataloger, der blandt andet spænder over Warner Bros, HBO og CNN med rivalen Discovery.

Aftalen skal ses i lyset af flere store medie- og teknologivirksomheders forsøg på at få en del af fremtidens streaming-underholdning, hvor Netflix i flere år har været stærkt dominerende, skriver Financial Times.

Allerede i 2019 var den administrerende direktør for AT&T, John Stankey, og Discoverys topchef, David Zaslav, ifølge avisen i forhandlinger om at kombinere selskabernes programmer til én enkel streamingtjeneste, hvorefter planen blev skrottet.

Warner Media har HBO Max som blev lanceret i USA for et år siden og som lanceres i Danmark senere i år. Discovery lancerede deres Discovery+ tjeneste her i starten af 2021.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.