HBO-chef lover: Det bliver en god pris

Christina Sulebakk HBO Max
(Foto: HBO Max)

Warner Media har tidligere i dag annonceret udrulningen af streamingtjenesten og -platformen HBO Max i Norden, der 26. oktober vil erstatte HBO Nordic.

Hvad det betyder for prisen, der i dag ligger på 99 kr. om måneden for HBO Nordic, har Warner Media til gode at melde ud, men ifølge Christina Sulebakk, der er chef for HBO Max i Europa, Mellemøsten og Afrika, så vil den blive konkurrencedygtig, skriver Kampanje.

"Vi vil være aggressive på vores pris i markedet, men siger ikke mere i dag. Det bliver konkurrencedygtigt," siger hun og uddyber:

"Jeg synes ikke, at vores prispunkt i dag er dyrt i forhold til kvalitet, og hvad du får. Men vi vil nå så mange forbrugere som muligt og tror på, at en konkurrencedygtig pris får flere forbrugere til at prøve produktet."

HBO Nordic ligger med abonnementet på 99 kr. om måneden i den højere ende af prisskalaen blandt streamingtjenesterne på det danske marked.

Da Paramount+ i foråret blev lanceret var det til en på 59 kr. om måneden, der lå under Disney+, Netflix og Discovery+ , som alle koster 79 kr. om måneden. 

Dyrere er Viaplay, der starter ved 119 kr. månedligt, mens TV 2 Play med reklamer starter ved 49 kr. og uden 79 kr. på linje med Netflix.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.