13,4 millioner PlayStation 5-konsoller solgt

Box PlayStation 5
(Foto: PlayStation)

Salget af PlayStation 5 forbliver fortsat ret stabilt og ganske stærkt. De har netop oplyst salgstallene for det seneste kvartal, der er på 3,3 millioner enheder. Det er en stigning fra 2,2 i sidste kvartal. Det skriver Engadget.com.

Det samlede salgstal for PlayStation 5 konsollen, som fortsat er ganske svær at få fingre i, er nu oppe på 13,4 millioner eksemplarer. 

I takt med salget af konsoller stiger, så stiger salget af spil også. Der blev i det seneste kvartal solgt 76,4 millioner spil, mens der i foregående kvartal blev solgt 63,6 millioner spil.

Det er særligt salget af tredjeparts spil, der er steget. Det ses ved, at Sony har mindre overskud ved spilsalg. 

Mens salget af PlayStation 5 stiger, så ses det også, at slaget af den gamle PlayStation 4 falder.

I det seneste kvartal er den faldet betydeligt. Der blev nemlig kun solgt 200.000 enheder i seneste kvartal mod en halv million i foregående kvartal. Det skriver MereMobil.dk

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.