Vigtig sikkerhedsopdatering til Apple Watch og iPhone

Apple logo
(Foto: Apple)

Apple har frigivet en ny og vigtig sikkerhedsopdatering til Apple Watch. Den nye opdatering hedder watchOS 7.6.1 og er vigtig i forhold til sikkerhedsrettelser. Brugere opfordres til at downloade den med det samme. 

For at downloade opdateringen er det påkrævet, at have mindst 50 procent batteritid tilbage på dit Apple Watch eller også skal det være placeret i opladeren, mens opdateringen udføres.

Du tjekker efter opdateringen på din iPhone i Watch-appen. Vælg Generelt -> Softwareopdatering. Du vælger så “download” og “installer”.

Den nye opdatering indeholder sikkerhedsrettelser i stil med dem, som var i iOS 14.7.1/iPad 14.7.1 og macOS 11.5.1 opdateringerne, der blev frigivet tidligere på ugen.

Har du ikke allerede downloadet opdateringen på din iPhone, iPad eller Mac, skal du også gøre dette nu.

iOS 14.7.1 opdateringen retter en fejl, som har kunne medføre at iPhone-modeller med Touch ID ikke kunne låse et parret Apple Watch op vha. funktionen “Lås op med iPhone”. Og kan brugere af Apple Watch også opdatere.

Husk altid at tage en backup af dine enheder inden du opdaterer dem.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.