Nu er Paramount + live i Danmark - men selvstændig tjeneste må vente

Paramount Plus deal

Streamingtjenesten Paramount+, som ViacomCBS står bag, er nu live i Danmark, men i første omgang alene gennem partnerskaber. Det oplyser ViacomCBS i en meddelelse.

Paramount+ bliver tilgængelig gennem Apple TV og derudover gennem distributørerne Canal Digital og Yousee, som ViacomCBS i forvejen havde en aftale med om tjenesten.

Det var ellers varslet, at man fra starten ville kunne tegne et selvstændigt abonnement på Paramount +. Det må seerne imidlertid vente på lidt endnu. En lancering som selvstændig tjeneste vil først finde sted i løbet af april.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.