Gratis streamingtjeneste skifter navn

IMDB in black letters next to TV in pink on a yellow background
(Foto: IMDB TV)

Amazon har besluttet at skifte navn på deres gratistjeneste IMDB TV. Den kommer fra 27. april til i stedet at hedde Freevee. Det er anden gang tjenesten skifter navn. Oprindeligt så startede tjenesten under navnet IMDB Freedive.

Aktuelt så er IMDB TV (Freevee) ikke tilgængelig i Danmark. IMDB TV har siden sin start været en ren amerikansk fornøjelse, men man har dog lanceret i Storbritannien i september 2021, og man skulle være interesseret i at rulle tjenesten ud til flere lande. Tyskland skulle være næste marked i slutningen af 2022.

Om Freevee også dukker op i Danmark er der indtil videre ingen indikationer på.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.