Få besked når PS5 kommer på lager i Danmark

PS5
(Foto: Sony)

For håbefulde PS5-ejere har tiden lige siden lanceringen i november budt på skuffelse efter skuffelse. Konsollen har været noget nær umulig at få fat i, og de få eksemplarer, der kommer til landet bliver udsolgt hurtigere, end du kan nå at sige "øv, ikke igen". Men der er måske godt nyt. Vejen mellem dig og en PS5 er muligvis blevet lidt kortere. 

De webshops, der tjekkes er

Reddit-brugeren iamMess har lavet en scraper, der tjekker lagerstatus på PS5 hos flere forskellige danske webshops hvert minut. Og du kan endda tilmelde dig en service, så du får en mail, når der bliver registreret et lager hos én eller flere af forhandlerne. 

Vi kender ikke så meget til den tekniske opbygning af scraperen og mailudsendelserne. Så du skal nok ikke have blind tillid til en tjeneste som denne, men hvis den virker som beskrevet kan det være et rigtig godt våben i kampen om en PS5. 

Se sitet her 

Jeg synes elektronik og teknologi er fascinerende fordi det er under konstant udvikling og altid bliver bedre.  I min fritid driver jeg en lille  webshop og så har jeg skrevet e-bogen bliv journalist