Xiaomi Mi Band 4 kommer senere på året

Image Credit: Xiaomi

Xiaomi Mi Band 3 er måske ikke det bedste fitnessarmbånd på markedet, men er dog bemærkelsesværdigt populært grundet sin lave pris. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Xiaomi vælger at sende en opdateret udgave, Mi Band 4, på gaden senere i år.

Direkte adspurgt om firmaet ville sende en ny tracker på gaden, bekræftede CFO David Cui fra Huami (som ejer Xiaomi), at Mi Band 4 er på vej.

Vi skal dog ikke forvente at se den nye model i hverken marts eller april, udtalte Cui. ”Mi Band 4 kommer i år. Det bliver i 2019. Men jeg er ikke sikker på, at det bliver i marts eller april. Det bliver i år.”

Vi ved endnu ikke hvilke nye funktioner, som firmaet vil proppe i Mi Band 4, men Cui bekræftede, at firmaet har planer om at introducere nye tiltag, som skal friste dig til en opgradering.

Cui sagde, ”For hver generation lærer vi at gøre det bedre.” Mere får vi ikke ud af dem nu, og må derfor vente og se, hvad Mi Band 4 reelt har at byde på.

Forvent dog ikke nogen markante nye funktioner i Mi Band 4. Xiaomis fitnessarmbånd handler om at give dig det billigst mulige produkt, som stadig har nok funktioner, til at du gider gå med det. 

Den formel ventes de at holde fast i med Mi Band 4, men vi må vente og se hvad de har fundet på.

Via XDA Developers

James Peckham

James is Managing Editor for Android Police. Previously, he was Senior Phones Editor for TechRadar, and he has covered smartphones and the mobile space for the best part of a decade bringing you news on all the big announcements from top manufacturers making mobile phones and other portable gadgets. James is often testing out and reviewing the latest and greatest mobile phones, smartwatches, tablets, virtual reality headsets, fitness trackers and more. He once fell over.