Spotify scorer populær amerikansk podcast

the Spotify logo
(Foto: Spotify)

Spotify fortsætter investeringerne i podcast-indhold og føjer podcasten "Call Her Dadddy", der har værten Alex Cooper i front, til fra næste måned.

Det skriver Variety.

Aftalen er treårig og vurderes at have en værdi på 60 mio. dollar, skriver Variety.

Podcasten, der har været i hus hos selskabet Barstool Sports hører til de mest lyttede på Spotify og har sex, dating og mental sundhed som omdrejningspunkt. Den har især godt fat i de unge voksne og teenagere.

Spotify har gennem længere tid arbejdet offensivt på at udbygge fundamentet inden for musikstreaming med podcast.

Selskabet har bl.a. købt flere podcastproducenter og indgået aftaler om podcastproduktioner med bl.a. Barack og Michelle Obama og den britiske prins Harry og partneren Meghan Markle.

Podcasten flytter ind på Spotify med bagkatalog fra 21. juli.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.