Paramount+ åbner på Apple TV app’en

Paramount Plus
(Foto: Future/screengrab)

ViacomCBS annoncerer, at deres nye streamingtjeneste Paramount+ fra den 25. marts bliver tilgængelig via Apple TV-kanaler i Apple TV-app’en.

Apple TV-app’en er tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox.

Det nye Paramount+ bliver lanceret som bland-selv-produkt hos YouSee fra den 25. marts og vil være en fast del af YouTv. Derudover kan man også få Paramount+ med Allente. Senere i april bliver tjenesten tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app.

”Paramount+ har en stærk position til at opbygge en tilstedeværelse som en central aktør i det nordiske streaminglandskab,” siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.

“Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april", lyder det fra Jesper Dahl.

Med mere end 6.000 episoder og film klar til streaming i løbet af året, bliver Paramount+ hjemstedet for ikoniske hits fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt for et udvalg af Paramount+ originalproduktioner, eksklusive “first-run”-film og scriptede dramaer, serier fra Nickelodeon, MTV-shows, film fra Paramount og en bred vifte af globalt og lokalt premium-indhold på tværs af genrer.

Fra den 25. marts kan Apple-kunder tilmelde sig en syv-dages gratis prøveperiode og abonnere direkte på Paramount+ via Apple TV-appen.

Der nævnes ikke konkret noget om pris i pressemeddelelsen udover at prisen for alle partnere varierer fra platform til platform.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.