Nu kan du få Netflix via dit Allente abonnement

netflix spatial audio
(Foto: Shutterstock.com)

Allente, der er sammenslutningen af Canal Digital og Viasat, har tilføjet endnu en streamingtjeneste som tilvalgsmulighed. Nu kan du nemlig købe adgang til Netflix fantastiske film- og serieunivers via din Allente regning.

Dit Netflix-abonnement vil være registreret hos Netflix, og dit kundeforhold er med Netflix. Den eneste forskel for dig er, at du får alt på en og samme faktura i stedet for to fakturaer – fra Allente og Netflix. Så der er altså ikke en økonomisk fordel med Netflix via Allente.

Netflix har gennem flere år været tilgængelig via Allente’s (det tidligere Canal Digitals) OnePlace tv-boks.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.