Elon Musk får ikke lov til at udsætte Twitter-retssag

Elon Musk at 2022 Met Gala
(Foto: Getty Images)

Den amerikanske rigmand og entreprenør Elon Musk har ikke fået held til at udskyde den afgørende retssag mellem ham og det sociale medie Twitter om købet af netop Twitter.

En whistleblower fra Twitter kom med nye oplysninger, som Elon Musks juridiske team vurderer giver grundlag for at udskyde retssagen.

Dette er dog blevet afvist af den amerikanske virksomhedsretsinstans i Delaware hvor sagen skal afgøres, skriver Computerworld.

Retten giver dog Elon Musk ret til at inddrage de nye oplysninger i hans sag, når denne indledes 17. oktober.

Elon Musk underskrev en købsaftale for det sociale medie Twitter i april, som han nu ønsker at aflyse. Det rapporterer Computerworld.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.