Apple sikrer sig Major League Soccer rettigheder

TV remote control is seen with Apple TV+ logo displayed on a screen
(Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Apple fortsætter med at købe sportsrettigheder. Tilbage i marts så købte Apple Major League Baseball rettigheder, og nu har Apple så netop sikret sig de globale rettigheder til den amerikanske Major League Soccer liga fra 2023.

Rettighedsperioden er lang, hele 10 år fra 2023 til 2032, og alle kampe fra ligaen vil være at finde i en ny MLS tjeneste i Apple TV app’en. Et bredt udvalg af MLS og Leagues Cup kampe, vil dog også blive tilgængelig  til Apple TV+ abonnenter, mens et mindre antal kampe bliver gratis tilgængelig for alle.

Major League Soccer er aktuelt at finde hos TV 2 Sport i Danmark, men altså kun frem til udgangen af 2022.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.