Lekket bilde tyder på at Razer Phone 2 får nesten samme design som originalen

Razer Phone

Razer Phone 2 er på vei, det vet vi sikkert etter en bekreftelse fra Razer selv i en inntektsrapport de publiserte nylig. Men det ser ut til at det ikke er store endringene på utsiden sammenlignet med den orginale Razer Phone, om de siste ryktene er noe å gå etter.

Det er Android Headlines  som melder at en «pålitelig kilde» hevder å ha bilde av fronten på den nye Razer Phone 2. Disse ser omtrent kliss like ut med forgjengeren. 

Det er noen subtile forskjeller, men du må nesten frem med lupen og sammenligne telefonene side om side for å finne dem. Det kan se ut som Razer Phone 2 kan ha noe slankere kanter på over og undersiden av skjermen, men de er på ingen måte små. 

Dette kan bety at Razer vil fortsette med de kraftige stereo-høyttalerne på forsiden av telefonen. 

Razer Phone 2

Her ser du Razer Phone (Venstre) og Razer Phone 2 (Høyre) side om side (Foto: Android Headlines) (Image credit: Android Headlines)

Hva  kan den nye Razor Phone 2 tilby?

Det kan også se ut som om Razer fortsetter med 16:9 størrelsesforhold på skjermen, der mange andre produsenter har gått over til 18:9.

Som med mange andre lekkasjer må også denne tas med en klype salt. Det kan være en modell laget av en fan, eller om kilden faktisk viser seg å være av den pålitelige typen så kan det dreie seg om en konsept-modell fra Razer. I det siste tilfellet kan det være at dette ikke er den designen de landet på til slutt. 

Andre rykter vil ha det til at Razer Phone 2 skal kjøre på et Snapdragon 845-brikkesett med 8GB RAM, Android 8.1 og kanskje en opplyst Razer Chroma logo på baksiden som flere av selskapets andre produkter.

Vi vet enda ikke lanseringsdatoen til Razer Phone 2, men forgjengeren ble lansert i november i fjor. Så at toeren også kommer rundt denne tiden i år er ikke usannsynlig.

Kilde: PhoneArena

John McCann
Global Managing Editor

John joined TechRadar over a decade ago as Staff Writer for Phones, and over the years has built up a vast knowledge of the tech industry. He's interviewed CEOs from some of the world's biggest tech firms, visited their HQs and has appeared on live TV and radio, including Sky News, BBC News, BBC World News, Al Jazeera, LBC and BBC Radio 4. Originally specializing in phones, tablets and wearables, John is now TechRadar's resident automotive expert, reviewing the latest and greatest EVs and PHEVs on the market. John also looks after the day-to-day running of the site.