Invitationen er sendt ud - Sony Xperia XZ4 ventes lanceret til MWC 2019

Sony Xperia XZ3 var en stor spring fremad for firmaet med en af de bedste skærme vi har set på en telefon samt forbedringer til 4K HDR-video. Men det forhindrer os ikke i at se frem til Xperia XZ4, og nu ved vi måske hvornår, den kommer.

Læk og rygter vedrørende Sonys næste flagskibstelefon har cirkuleret i et stykke tid og det ser ud som om, at telefone bliver lanceret i slutningen af februar. Herved vil du kunne købe telefonen fra marts.

Sony har sendt sine invitationer til sit MWC 2019-event ud, og det følger den normale lanceringscyklus for firmaets flagskibstelefoner. Sony introducerer ofte en high-end telefon på MWC og så igen endnu én seks måneder senere på IFA. Dette har været rutinen siden 2016 ned Xperia XZ.

Sonys lancering finder sted i Barcelona på MWC mandag d. 25. februar kl. 8.30.

Seks måneders opdatering

Source: Pianetacellulare. Sonys italienske invitation til sit MWC event.

Source: Pianetacellulare. Sonys italienske invitation til sit MWC event.

Du kan se et eksempel på invitationen ovenover, som blev sendt til både russisk og italiensk presse. Vi ved ikke præcis hvad den skal forestille, men vi forestiller os en fortolkning af hvordan telefonen ser ud fra siden.

Det eneste vi kender på nuværende tidspunkt er datoen og lokaliteten for selve lanceringen. Nå ja, og så kan du naturligvis følge med via en livestream på Sonys officielle hjemmeside.

Vi ved ikke med sikkerhed, at Xperia XZ4 vil blive lanceret d. 25. februar, men med firmaets normale annoncering- samt lanceringsrutine for telefoner taget i betragtning, sammenholdt med lækager og rygter, giver det mest mening.

Via Xperia Blog

James Peckham

James is Managing Editor for Android Police. Previously, he was Senior Phones Editor for TechRadar, and he has covered smartphones and the mobile space for the best part of a decade bringing you news on all the big announcements from top manufacturers making mobile phones and other portable gadgets. James is often testing out and reviewing the latest and greatest mobile phones, smartwatches, tablets, virtual reality headsets, fitness trackers and more. He once fell over.