TikTok er den mest downloadede app i første kvartal

Someone using the TikTok app on their smartphone
(Foto: Shutterstock / diy13)

Det er nok de færreste, som er i tvivl om TikToks populariet – og den ser ud til bare at vokse. Dette til trods for appen har været meget udskældt igennem tiden.

I en ny rapport fra analysefirmaet Sensor Tower blev TikTok kåret til den mest downloadede app på verdensplan i årets første kvartal. Det skriver meremobil.dk

TikTok nåede milepælen på 3,5 milliarder downloads ”all-time”, hvilket den er første app, som ikke er ejet af Meta, der når. Der er kun fem apps, som har rundet denne milepæl i historien. Det skriver 9to5mac.

Selvom TikTok har været forbudt i Indien siden juni 2020, så oplevede den en vækst på 11 procent i Asien målt på første kvartal i år mod året før, skriver meremobil.dk.

I USA har TikTok været den førende app hvert kvartal siden 1. kvartal 2021.

Et lille ”fun fact” er ifølge meremobil.dk i øvrigt, at langt de fleste iOS-brugere downloader TikTok på deres iPhone og ikke iPad.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.