Thriller-mysteriet 'Døden på Nilen' har premiere på Disney+

Døden på Nilen
(Foto: Disney+)

Disney+ har smidt endnu en titel i puljen af marts premierer. Det er 20th Century Studios thriller-mysterie ‘Døden på Nilen’ der er instrueret af Kenneth Branagh. Denne har være nomineret til en Oscar intet mindre end otte gange og Kenneth Branagh spiller selv med i filmen akkompagneret af cast med blandt andet Gal Gardot, Tom Bateman og Annette Bening.

Den er som navnet antyder det klassiske krimidrama som er baseret på Agatha Christies bog af samme navn – på engelsk ‘Death on the Nile’ – fra 1937. Den ikoniske krimiforfatters værker er blevet filmatiseret adskillige gange, og denne er altså en opfølger på Mordet i Orientekspressen fra 2017, som Kenneth Branagh også stod for.

Den excentriske detektiv Hercule Poirot får afbrudt sin ferie ombord på en glamourøs floddamper, da en ung arving bliver fundet myrdet. Detektiven starter sin søgen efter morderen og som altid, er alle under mistanke.

Se traileren nedenfor:

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.