Netflix klar med dansksproget film i 2022

Kærlighed for voksne
(Foto: Netflix)

Filmen "Kærlighed for voksne" bliver den første dansksprogede Netflix-film, der får premiere på streamingtjenesten.

Det sker næste år, oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Filmen er gået i produktion og vil få global premiere på Netflix næste år. Den vil også blive vist på TV2 på et senere tidspunkt.

Filmen "Kærlighed for voksne" instrueres af Barbara Rothenborg og har skuespillerne Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Genremæssigt beskriver Netflix filmen som en thriller, hvor "intet er, som det ser ud til".

Dar Salim (‘Underverden’) og Sonja Richter (‘Elsker dig for evigt’, ‘Afdeling Q: Kvinden i buret’) spiller parret Christian og Leonora, som umiddelbart lever et priveligeret liv med en sød søn, der tilmed netop er blevet rask efter en alvorlig sygdom.

Men da Leonora ser Christian med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins), krakelerer glansbilledet totalt. For Leonora vil ikke finde sig i at blive forladt …

‘Kærlighed for voksne’ er baseret på en roman af Anna Ekberg, manuskriptet skrues sammen af krimiforfatterduoen Jacob Weinreich og Anders Rønnow Klarlund, og i instruktørstolen sidder Barbara Rothenborg (‘Hvide Sande’, ‘En-to-tre-nu!’). 

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.