Viasat og Canal Digital får fælles navn

ViaSat and Canal Digital
(Foto: ViaSat and Canal Digital)

Fra den 13. april skal alle vænne sig til, at de nuværende navne Viasat og Canal Digital herefter har ét fælles navn - nemlig Allente. 

Det er snart et år siden at det blev offentliggjort at Canal Digital og Viasat fusionen var blevet EU godkendt og det fælles navn ville blive Allente, en forkortelse for All Entertainment.

Man har dog kørt videre som Canal Digital og Viasat, men fra 13. april skifter man så endelig til det fælles navn Allente, hvor webadressen allente.dk også bliver aktiv.

Er du kunde hos Viasat, sker der dog fortsat ingen umiddelbare ændringer. Abonnementer og kanaludbud er indtil videre uforandret.  Der skal heller ikke skiftes boks, dog skal parabolen drejes fra 5 øst til 1 vest. Det skifte er godt i gang allerede og sker uden omkostninger for kunden.

"Allente vil præsentere nyt og spændende indhold i løbet af året. Lige nu har vi brug for lidt tid til at udvikle os sammen som nyt selskab", lyder det i en kundemail fra Viasat. 

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.