Nye detaljer for erstatningen for Paramount+ i Danmark

SkyShowtime
(Foto: SkyShowtime)

De amerikanske mediekoncerner Comcast og Paramount er ved at have ledelsesholdet på plads til sit europæiske joint venture, streamingtjenesten Skyshowtime, der skal lanceres i 22 markeder i regionen senere på året. Det skriver TBI Vision ifølge MediaWatch.

De seneste ansættelser tæller Roberto Soto, som bliver strategidirektør for tjenesten samt John Heinemann, der skal stå i spidsen for selskabets juridiske afdeling. Roberto Soto har en faglig fortid i HBO Max, hvor han som chef for vækst og marketing i Europa, Mellemøsten og Afrika var en del af HBO Max lancering og udrulning i de områder i 2021. John Heinemann kommer direkte en stilling som juridisk chef hos Disney. Begge vil arbejde direkte under adm. direktør Monty Sarhan, som blev udpeget i marts. I samme omgang blev danske Henriette Petersen rollen som chef for Skyshowtime i de nordiske lande. Hun har været en ledende figur i udrulningen af streamingtjenesten Paramount+ i europæiske markeder, skriver TBI Vision ifølge MediaWatch.

Skyshowtime kommer til at erstatte Paramount+ i bl.a. Danmark. Der er ikke sat en præcis lanceringsdato endnu, men ifølge MediaWatch forventer Comcast og Paramount en udrulning inden årsskiftet.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.