Aerox 3 Wireless den trådløse gaming-musen du fortjener

SteelSeries Aerox 3
(Foto: Steelseries)

Som gamer vet man at brøkdelen av et sekund kan avgjøre om du vinner eller taper. Derfor er det helt avgjørende at du har hundre prosent kontroll på musen, uten risiko for forsinkelse eller lugging. Trackingen – altså hvor presis dine fysiske bevegelser med musen samsvarer med bevegelsene på skjermen – må være optimal.

Med den trådløse Aerox 3 har SteelSeries skapt en mus ut fra et enkel, men genialt premiss: med en vekt på bare 66 gram og 1:1 tracking, kan du helt uanstrengt bruke den til raske bevegelser og hitscanne våpen i Fortnite, CS:GO og Call of Duty.

Den trådløse batteritiden er fremragende

3 grunner til å velge Aerox 3 Wireless

1. 66 g trådløs lettvektsmus

2. 200 timers batteritid

3. 18 000 CPI-sensor

At Aerox 3 Wireless er skapt for gamere er tydelig når man tar en titt på batteritiden. Ved full opplading kan man bruke den i hele 200 timer, noe som overgår de aller fleste konkurrentene. Når du etter 200 timer går tom for batteri, kan musen lades opp igjen via den medfølgende USB-kabelen. Da lades batteriet opp til 40 timer på bare 15 minutter. Og du kan fortsatt bruke musen som vanlig mens den er koblet til ladekabelen.

Det trådløse signalet leveres av Quantum 2.0 Wireless-teknologi, som både leverer det raske og forsinkelsesfrie 2,4 Ghz-signalet og muligheten til tilkobling via Bluetooth, noe som er flott hvis man er på farten.

Image

<a href="http://steelseri.es/vxpyj" data-link-merchant="steelseri.es"" target="_blank" rel="sponsored nofollow">SteelSeries Aerox 3 Wireless | 1199,–| Elkjøp
SteelSeries Aerox 3 gir deg alt du kan drømme om fra en gamingmus. Med Quantum 2.0 Wireless tech og True Move Air kan du være trygg på at musen aldri hindrer deg i å vinne. Den veier bare 66 gram og har en batteritid på 200 timer.

Quantum 2 Wireless er din garanti for at musen alltid holder følge med deg, uansett hva du bruker den til. Den innebygde True Move Air-sensoren er utviklet spesifikt til trådløs ytelse i samarbeid med PixArt, verdens ledende produsent av sensorer.

Med den spesialdesignede sensoren får du topp ytelse med helt opptil 18 000 CPI og 400 IPS, med en sensorvekt på bare 40 gram.

SteelSeries Aerox 3

SteelSeries Aerox 3 motstår vann, støv, olje og mye mer. (Image credit: Steelseries)

Perfekt til gamingrommet

Ettersom SteelSeries vet at det kan gå heftig for seg når man spiller, har de sørget for at Aerox 3 Wireless er IP54-godkjent. Det innebærer at musen er skapt for å motstå fukt, støv, olje og andre ting som ellers kunne skapt problemer for en perforert mus.

Musen egner seg godt for ambisiøse gamere som ikke vil gå glipp av den trådløse ytelsen til en lettvektig mus, men som samtidig setter pris på en mus med perfekt tracking. Du kan lese mer om Aerox 3 wireless her.