Detta kan vara vår första riktiga titt på OnePlus 7

OnePlus 7 är utan tvekan en av årets mest efterlängtade mobiler, men förutom en potentiell tidig titt på den nya modellen i händerna på OnePlus' VD Pete Lau, har vi inte fått se några läckor kring hur den nya mobilen kan komma att se ut. Fram tills nu.

Den nya bilden laddades ursprungligen upp på Slash Leaks (som har en relativt bra historik gällande läckor) och ger oss vad som verkar vara en tidig titt på en prototyp av den nya mobilen i sin förpackning.

Mobilen har ultrasmala ramar och verkar inte ha någon flärp överhuvudtaget på skärmens vänstra sida, något som får oss att undra om detta verkligen är OnePlus 7.

Det verkar dessutom finnas ett hål i skalet vid mobilens översida, något som eventuellt kan vara till för en främre pop-up kamera. Om OnePlus inte lyckats placera kameran och de främre sensorerna under skärmen, är detta i princip det enda andra alternativet som finns kvar.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska).

Läcka av OnePlus 7.

Läcka av OnePlus 7 (Källa: Slash Leaks)

Vi har inte jättemycket annat att rapportera om OnePlus 7 för tillfället, men om den följer utgivningsschemat som OnePlus 6 gick efter, kan vi förvänta oss att få se den nya mobilen någon gång under maj. Efter det kan det även hända att vi kommer att få se en OnePlus 7T-mobill senare under året.

OnePlus har redan bekräftat att mobilen kommer att använda den senaste processorn Snapdragon 855 från Qualcomm, något som bör innebära massor av kraft under huven utan att det kommer att påverka batteriet allt för mycket. Mobilen bör dessutom få gott om RAM, om OnePlus håller samma form som för tidigare utgivningar.

Något som fortfarande diskuteras är huruvida mobilen kommer att ha stöd för 5G-teknologi eller inte. OnePlus har utan tvekan en 5G-mobil planerad under året, men vi är inte säkra på att det kommer att vara OnePlus 7. Det kan även hända att vi kommer att få se en 5G-version och en icke-5G-version av OnePlus 7.

Via Android Central

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.