Slik ser du «Euphoria»: Strøm sesong 2 på nett uansett hvor du befinner deg

Zendaya i Euphoria
Slik ser du «Euphoria»: Strøm sesong 2 på nett, uansett hvor du befinner deg (Foto: HBO)

«Euphoria» vender tilbake til våre skjermer i sesong 2, med en skitten Zendaya som kan ses syklende nedover gaten, slepende på en koffert full av – tja, hvem vet? Det kritikerroste tenåringsdramaet byr på en overstadig spennende oppvekst fylt til randen av dop, sex, vold og sosiale mediers innvirkning på en gruppe videregåendeelever. Les videre for å finne ut hvordan du ser sesong 2 av «Euphoria», uansett hvor du befinner deg i verden.

Slik ser du «Euphoria»

Premiere: Mandag, 10. januar

Nye episoder: Natt til mandag hver uke

Strømmes på: HBO Max 

Den fascinerende traileren avslører ikke spesielt mye, og skuespillerne og teamet bak serien har vært nøye med å holde kortene tett til brystet i forkant av lanseringen av sesong 2, men etter Rues tilbakefall er det ikke vanskelig å gjette at det ligger mørkt i horisonten.

Det virker som om vår hovedperson har funnet en ny bestevenn som kan hjelpe henne med å komme over bruddet, og på typisk Rue-vis ser ikke det ikke ut som om hun har funnet den mest stabile løsningen.

Vi forventer våpen, piller, mer våpen, mer piller og et helt drøss dårlige beslutninger i det Rues misbruk leder henne stadig lengre ned i mørket som blir farligere og mer rotete for hver episode som går.

Akkurat nå ser det ut til at Jules sitter fast i en slags limbo, Cassie har mistet kontrollen og Nate kjemper med å leve med byrden av sin fars fryktelige hemmeligheter. Les videre for å finne ut hvordan du kan se sesong 2 av «Euphoria» på nett, uansett hvor du befinner deg.

Slik ser du «Euphoria» i Norge

89 kroner699 kroner58,25 kroner

Sesong 2 av «Euphoria» startet i begynnelsen av januar 2022, og nye episoder lanseres på slutten av hver uke. Sesong 2 vil bestå av totalt 8 episoder.

Ønsker du å strømme «Euphoria» i Norge er HBO Max strømmetjenesten som har rettighetene. Der finner du alle episodene som hittil har blitt sluppet.

HBO Max ble lansert den 26. oktober, og tilbyr ny og oppdatert app, med støtte for langt flere plattformer og flere formater (4K, Dolby Atmos og HDR) – og tjenesten har i tillegg et langt større bibliotek av filmer og serier. Dette inkluderer nylig lanserte Warner Bros.-filmer.

Abonnementet koster 89 kroner i måneden, men du kan også velge å knytte deg til ett år for 699 kroner (hvilket tilsvarer 58,25 kroner i måneden.)

Hvis du ønsker å abonnere på HBO Max, trykk på denne lenken

Slik ser du «Euphoria» om du befinner deg utenlands

Om du av en eller annen grunn befinner deg utenlands og ikke får tilgang til ditt norske HBO Max-bibliotek, vil det likevel være mulig å få tilgang. Alt du trenger å gjøre er å laste ta i bruk en VPN-tjeneste.

Ved å laste ned og installere en VPN-klient på din enhet kan du se på alle «Euphoria»-episodene på HBO Max, uansett hvor du befinner deg i verden. VPN-tjenester gjør at omverdenen tror enheten din befinner seg på et annet sted enn den gjør ved å ta i bruk en annen IP-adresse enn din lokale.

ExpressVPN – skaff deg vår testvinner

ExpressVPN – skaff deg vår testvinner
Vi har sammenlignet alle de store VPN-leverandørene på markedet, og vår testvinner er ExpressVPN, takket være brukervennligheten, sikkerhetsfunksjonene og hastigheten. Dessuten fungerer denne VPN-tjenesten med praktisk talt alle strømmeenheter på markedet, inkludert Apple TV, PlayStation, Xbox og selvsagt Android- og iOS-telefoner.

Tegner du et årsabonnement får du tre måneders brukstid helt gratis. Hvis du etter 30 dager ikke er fornøyd kan du ta i bruk ExpressVPNs pengene-tilbake-garanti, uten noe krøll.

Etter du har lastet ned programvaren følger du simpelthen instruksene for å installere på din enhet, så kan du velge hvilken land du vil flytte IP-adressen din til. Så enkelt er det.

Test ExpressVPN 100% risikofritt i 30 dager

Aatif Sulleyman

Aatif is a freelance copywriter and journalist based in the UK. He’s written about technology, science and politics for publications including Gizmodo, The Independent, Trusted Reviews and Newsweek, but focuses on streaming at Future, an arrangement that combines two of his greatest passions: sport and penny-pinching.