Den senaste AirPods Pro-läckan pekar på några nya färgalternativ

Apple AirPods 2019
(Foto: Shutterstock)

Det går gott om rykten kring nästa generation av Apple AirPods. Det var inte länge sedan vi fick se hur ett eventuellt nytt laddningsfodral skulle kunna se ut och idag tyder en ny rapport från Kina att även nya färger kan vara på väg.

Enligt Economic Daily News kan vi komma att få se upp till åtta olika färger - ett påstående som tydligen ska vara baserad på information från insiderkällor. Dessa färger ska bland annat vara svart, vit och grön.

Den senaste läckan backar även upp några detaljer vi tidigare fått höra om de kommande AirPods Pro eller Airpods 3: Nämligen förbättrad brusreducering och vattentålighet, något som hade gjort dessa earbuds till en rejäl uppgradering.

Vi har redan fått se ett par nya AirPods presenteras tidigare under året, men de bjöd på en minimal uppgradering, som framför allt fokuserade på snabbare parkoppling samt några andra mindre förbättringar. Nästa generation kan alltså bli en större uppgradering.

Precis i tid för jul

Sedan de först dök upp mot slutet av 2016, har AirPods blivit en stor hit för Apple. Enligt uppskattningar kan företaget skicka ut så många som 80 miljoner par av de äkta trådlösa öronpropparna under 2020.

En uppgradering precis i slutet av 2019 hade säkert bidragit till att höja den siffran och många tror på en lansering precis innan jul.

Många av Apples konkurrenter gör sitt bästa för att få en del av AirPods' marknadsandel: Google presenterade nyligen sina Pixel Buds som kommer att släppas under 2020 och Microsoft kommer att släppa sina Surface Earbuds till försäljning före årets slut.

Just nu hör vi så många rykten och får se så många läckor kring AirPods 3 eller AirPods Pro, att det inte hade förvånat oss om vi får höra något officiellt från Apple väldigt snart - kanske under den kommande veckan eller så.

Via MacRumors

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.