Det hintas om ännu en lansering av en böjbar mobil under MWC 2019

Bild: TechRadar

Den enorma mobilmässan MWC 2019, som äger rum i Barcelona i slutet av februari, kan komma att bli en fest av böjbara mobiler, då ytterligare en tillverkare hintar om en böjbar enhet inför mässan.

Den kinesiska mobiltillverkaren Nubia (ett delmärke av ZTE), som ännu inte kommit till USA, Storbritannien och ett antal andra regioner, har laddat upp en bild inför MWC 2019 för att göra världen medvetna om deras närvaro. Bilden laddades upp på mikrobloggtjänsten Weibo och visade upp orden "flex your life".

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska).

Ett meddelande som laddades upp tillsammans med bilden översätts grovt till: "Kinas innovationskraft, som leder framtidens teknologi. Framtiden är här. Flex your life."

Vi har för närvarande inte hört särskilt många rykten om Nubias böjbara mobil, men vi kommer att rapportera live från MWC, för att ge dig allt det senaste om nya produkter, inklusive den här enheten.

Bild: Nubia

Bild: Nubia

Inte ensam

Vi förväntar oss att se den böjbara Samsung Galaxy X lanseras den 20 februari och vi vet att Huawei kommer att lansera en böjbar 5G-mobil under MWC den 24 februari, så Nubia verkar få gott om sällskap.

Vi fick även se lanseringen av Royole FlexPai i början av året och Xiaomi har också hintat om en böjbar mobil.

Via Android Community

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.