Disney+ klar med GroupWatch: Stream med venner og familie

Disney+
(Foto: Disney)

Når man i en coronatid skal forsøge at undgå at være sammen med mange forskellige mennesker, kan det være svært at holde film og serieaftener sammen. Det gør Disney+ nu noget ved med funktionen GroupWatch, der er rullet ud i hele Norden. 

Med den kan du invitere op til seks andre Disney+-abonnenter til at se noget sammen med dig. Alle streams bliver synkroniseret og alle brugere kan starte, pause og spole i afspilningen - på tværs af hinandens enheder. 

“Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,” siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+, i en pressemeddelelse. 

 Sådan bruger du GroupWatch 

1. Vælg det, I vil se.

2. Tryk på GroupWatch-symbolet. 

Disney+

(Image credit: Future)

3. Inviter de andre (det kræver et Disney+abonnement) 

4. Tryk “Se nu” når alle er kommet med i gruppen. 

Disney+

(Image credit: Disney)

Invitationerne til GroupWatch skal sendes fra app’en eller en browser. Funktionen virker dog på tværs af enheder. 

Jeg synes elektronik og teknologi er fascinerende fordi det er under konstant udvikling og altid bliver bedre.  I min fritid driver jeg en lille  webshop og så har jeg skrevet e-bogen bliv journalist