De første bildene av Nintendo 64 Classic Mini har dukket opp

Nintendo 64 Classic Mini

Vi har ventet på bevis på at Nintendo faktisk kom til å lage en Nintendo 64 Classic Mini i nesten ett år nå. Men bortsett fra en patentsøknad i mai så har det ikke vært mye håndfast å snakke om. Nå har derimot noe som ser ut til å være bilder av den faktiske konsollen dukket opp på Twitter.

Hvorvidt bildene er autentiske eller ikke har vært diskutert opp og ned i N64 sub-forumet på Reddit. Bildene er klippet til og viser det som angivelig skal være en N64 Classic Mini og kontroller-portene. 

Det som gjør at bildene ser ut til å være ekte og av den faktiske konsollen er at kontroller-portene er identiske med de som man finner på NES Classic Mini og SNES Classic Mini-konsollene.

Om du ser nøye på bildene så ser de ut til å være tatt gjennom en skjerm som er i tråd med det Twitter-brukeren «Nacho & Pistachio» hevder. Twitter-brukeren vil ikke avsløre hvem eller hva som er kilden. At bildene er uklare kan være at de er tatt i forbifarten eller hva noe i bevegelse som en promo-video. 

Merkelig nok så ser konsollen ut til å ha en utvidelsesport for tilleggsminne akkurat som den opprinnelige konsollen hadde. Det er lite sannsynlig at denne er funksjonell, gitt at bildene i det hele tatt er av en reell konsoll. 

Det er trist, men sant. Dette er faktisk alt vi har å gå etter hva gjelder eksistensen til en N64 Classic Mini i skrivende stund. 

Men vi har fortsatt håpet om at Nintendo kommer til å komme med en offisiell uttalelse i god tid før julegavene skal kjøpes inn. 

Via WccfTech

Joe Osborne

Joe Osborne is the Senior Technology Editor at Insider Inc. His role is to leads the technology coverage team for the Business Insider Shopping team, facilitating expert reviews, comprehensive buying guides, snap deals news and more. Previously, Joe was TechRadar's US computing editor, leading reviews of everything from gaming PCs to internal components and accessories. In his spare time, Joe is a renowned Dungeons and Dragons dungeon master – and arguably the nicest man in tech.