Det verkar som att OnePlus 6T får ett större batteri än det på OnePlus 6

OnePlus 6T kommer förmodligen att lanseras nästa månad och även om det redan dykt upp en hel del läckor av den, som bland annat några eventuella renderingar av hur mobilen kan komma att se ut, har vi precis fått höra det första kring dess batteristorlek.

En läcka från Weibo (en kinesisk mikrobloggtjänst) innehåller ett foto av ett batteripaket, som källan hävdar är det som kommer att användas i den kommande mobilen från OnePlus.

Om detta är sant, innebär det att OnePlus 6T kommer att ha ett batteri med 3 700 mAh, medan den tidigare modellen använder ett batteri med 3 300 mAh.

Läckan nämner dock att batteriet kan ligga så lågt som 3 610 mAh ibland, men det är fortfarande en väsentlig skillnad jämfört med batteriet med 3 300 mAh som användes på OnePlus 6.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Större lika med bättre?

Huruvida det större batteriet kommer att resultera i en längre batterilivslängd är dock oklart, men med tanke på att det ryktas om att den nya mobilen kommer att använda samma chipset som det på OnePlus 6, förväntar vi oss att det kommer att hålla längre om den här läckan visar sig stämma.

Läckan nämner även Dash Charge-teknologi, som är planerad att göra en återkomst på OnePlus 6T. Det är något av en överraskning, då några förväntat sig att företaget skulle börja använda Oppos nyare 50W-laddningsteknologi.

Vi vet för närvarande inte särskilt mycket om OnePlus 6T, men enligt en läcka kan vi få se den presenteras officiellt den 17 oktober. Fram tills dess kan det mycket väl hända att det dyker upp fler läckor om bland annat dess specifikationer.

Via GSMArena

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.