Den første trailer til She-Hulk: Attorney at Law rammer humor og tonen helt perfekt

Et still-billede fra She-Hulk: Attorney at Law, der viser hovedpersonen i sin She-Hulk-form.
Marvel har udgivet den første trailer for She-Hulk: Attorney at Law, og serien ser ud til at blive rigtig sjovt. (Foto: Marvel Studios)

Efter en meget lang ventetid har Marvel Studios endelig frigivet den første trailer for She-Hulk: Attorney at Law, den længe ventede serie med Tatiana Maslany (kendt fra den fantastiske Orphan Black-serie) i hovedrollen. Maslany spiller Jennifer Walters, kusine til Bruce Banner (Mark Ruffalo). Hun er advokat, der tilfældigvis specialiserer sig i sager, der involverer superhelte.

Nogle har kommenteret, at She-Hulk-designet i sig selv ser en smule forkert ud, og det er vi sådan set enige om. For She-Hulk ligner mere en animation end en egentlig person. Men generelt ser serien helt fantastisk ud, og hovedforfatter Jessica Gao (som står bag Rick and Mortys berømte "Pickle Rick"-episoder) formår at ramme de helt rigtige toner med humoren og tonen i karakterernes forskellige komiske sider.

Ud over Ruffalo vil She-Hulk: Attorney at Law også byde på et gensyn med Tim Roth fra The Incredible Hulk i rollen som Abomination og Benedict Wong (fra Doctor Strange in the Multiverse of Madness) som Wong. Du kan se seriens officielle trailer nedenfor.

She-Hulk: Det skal du vide

I She-Hulk-tegneserierne får Walters en livreddende blodtransfusion fra sin berømte fætter, hvilket fører til, at hun oplever en gamma-mutation, der gør det muligt for hende at forvandle sig til en større, stærkere og grønnere udgave af sig selv, samtidig med at hun beholder sin intelligens.

I modsætning til sin fætter accepterer Walters næsten omgående sin She-Hulk-rolle og går så langt som til at arbejde som advokat og gå på date i sin grønne form.

Ud fra traileren er det tydeligt, at serien er meget inspireret af John Byrnes elskede Sensational She-Hulk-serie fra 80'erne, som forvandlede She-Hulk til en mere komisk karakter.

I den serie brød Walters regelmæssigt den fjerde væg og henvendte sig til læseren ved at påpege det absurde i de situationer, hun ofte befandt sig i, hvilket var år forud for Deadpool gjorde det samme.

Selv om traileren til She-Hulk: Attorney at Law ikke giver nogen indikation af dé vil ske her, virker det umiddelbart som om, dette bliver en af de Marvel-serier, der lægger mest vægt på humor.

She-Hulk: Attorney at Law består af ni afsnit og får premiere på Disney Plus den 17. august med ugentlige nye afsnit. Har du ikke et Disney Plus-abonnement endnu? Du kan tilmelde dig ved hjælp af en af nedenstående link.

Peter Hoffmann
Redaktør TechRadar Danmark

Peter er journalist og har arbejdet som tech-journalist på forskellige tech-medier. Samlet set har han beskæftiget sig professionelt med tech og forbrugerelektronik siden 1996. Peter interesserer sig for mange forskellige områder inden for forbrugerelektronik. Han er vild med lyd – både høretelefoner og højttalere i alle mulige afskygninger. Men han kan også bruge rigtig langt tid på at teste mobiltelefoner og computere. Samtidig er han altid på udkig efter sære og skæve produkter, der kan være interessante at kigge nærmere på, selv om de måske ikke passer ind i de traditionelle produktgrupper.

Med bidrag fra