Philips Hue Adore er et baderomsspeil med Siri og Google Assistant integrert

Det er ikke mange steder igjen der Philips ikke allerede har gjort det mulig å integrere den smarte belysningen sin, og de leter stadig etter mer eksotiske plasseringer. Neste stopp for smartlystoget er tydeligvis baderomsspeilet ditt.

Det nye speilet som har fått navnet Hue Adore Bathroom Lighted Mirror inngår i Adore-serien til Philips Hue, sammen med en rekke andre baderomslamper av ulike typer. Det er utstyrt med IP44-sertifisering som betyr at det kan motstå vannsprut, og med på kjøpet får du også en dimmer.

I motsetning til de populære Hue Ambience- og Hue Go-seriene, kan Adore-speilet i likhet med de enkle Hue White-pærene kun veksle mellom ulike hvittoner. Dermed må det nattklubb-inspirerte neon-redesignet du hadde i tankene for badet ditt, dessverre vente.

Den siste funksjonen som er verdt å trekke frem er muligheten til å knytte speilet til smarte assistenter som Siri, Google Assistant og Alexa via kompatible smarthøyttalere og smartenheter. Da kreves det imidlertid at du også har en Hue Bridge Hub plassert i huset ditt, som Adore-speilet kan koble seg til.

Når speilet er koblet til en Bridge Hub, kan du bruke det til å snakke til Alexa, Google Assistant eller Siri og Apples HomeKit-app.

Philips Hue Adore Bathroom Lighted Mirror skal bli tilgjengelig for salg i Europa i august, og mens nøyaktig pris i Norge fortsatt ikke er kjent så kan vi ta den britiske prisen på 229.99 pund (ca. 2500 kroner) som en pekepinn.

Kilde: Philips Home Hue

Nick Pino

Nick Pino is Managing Editor, TV and AV for TechRadar's sister site, Tom's Guide. Previously, he was the Senior Editor of Home Entertainment at TechRadar, covering TVs, headphones, speakers, video games, VR and streaming devices. He's also written for GamesRadar+, Official Xbox Magazine, PC Gamer and other outlets over the last decade, and he has a degree in computer science he's not using if anyone wants it.