Instagram sender endelig notifikationer til din browser

A photo of someone using the Instagram photo app in front of a computer
(Immagine:: Pexels / Lisa Fotios)

Instagram begynder at udrulle understøttelse af notifikationer til brugere, der foretrækker at scrolle gennem billeder fra deres venner og andre mennesker, de følger, fra en browser i stedet for mobil-app'en.

Selv om det længe har været muligt at scrolle gennem Instagrams nyhedsfeed via en browser, har mobil-app'en trods alt leveret den bedste oplevelse. Det giver mening, da Instagram altid primært har været tiltænkt mobil-brugere, og holdet bag tjenesten har hidtil været stemt for, at det fortsat skulle fungere på den måde.

Men at stå fast på, at brugere af mobil-app'en er de eneste, der får en ægte Instagram-oplevelse, skaber en barriere for de, der af en eller anden grund ikke kan få adgang til app'en.

Derfor har Instagram styrket web-oplevelsen og tilføjet flere og flere funktioner i løbet af de seneste par år. Den nyeste er understøttelse af notifikationer, som nogle Google Chrome-brugere allerede har fået lov at opleve i løbet af det forgangne døgn.

Vi har endnu ikke fået et pop up-vindue, når vi selv logger ind via Google Chrome, men vi gætter på, at opdateringen for øjeblikket bliver rullet ud til brugerne lidt efter lidt – og vi skal nok holde dig opdateret.