Star Wars: The Rise of Skywalker kommer att få ett "mycket bra slut", nya bilder släppta

(Crédito de imagen: Lucasfilm/Disney)

The Rise of Skywalker har premiär om bara en månad, och fler detaljer om avsnitt IX i Star Wars-sagan börjar dyka upp.

EW har en stor artikel som inte avslöjar så mycket när det gäller riktiga detaljer i handlingen, men som pratar mycket om karaktärernas resor i filmen. Regissören JJ Abrams insisterar också på att trots att nya karaktärer introduceras i sagan, så skapar inte filmen grogrund för framtida filmer eller trilogier. C3PO-skådespelaren Anthony Daniels säger: "Det är ett mycket bra slut och ett bra slut känns rätt".

EW visade också upp några nya bilder från filmen. Ta en titt:

Abrams diskuterade sina lärdomar från The Force Awakens och beskrev detta som en större film:

"Men ambitionen för den här filmen är mycket större än Force Awakens. Det vi avsåg att göra var mycket mer utmanande. Allt är exponentiellt större den här gången."

John Boyega berättar om hur hans Finn-karaktär blir en mer "kapabel" soldat i den här filmen, medan Oscar Isaacs Poe Dameron tillbringar mer tid utanför rymdskeppet och mer samverkan med resten av gruppen. Det finns inte mycket som vi inte har hört förut när det gäller information (Abrams är notoriskt hemlighetsfull om sina projekt), men till och med att höra om dessa saker ökar pulsen inför premiären.

Abrams kallar under tiden återgången till Dödsstjärnan, som vi får en försmak av i filmens trailar att återigen "gå in i spökhuset".

"Det här är en berättelse om människor som måste kämpa med den börda som den tidigare generationen lämnat över", berättar Abrams till EW. "Så att återvända till detta bokstavliga vrak från det förflutna och att bekämpa det kändes som en uppenbar metafor, men kändes också oerhört filmisk."

Sanningen om Reys föräldrar (igen)

Det har tidigare diskuterats av JJ Abrams att det fanns mer att säga om Reys föräldrar i avsnitt 9 - de avskrevs som skrothandlare i The Last Jedi, vilket var ett mer intressant tillvägagångssätt än att hävda att hon var släkt med Obi-Wan eller Greedo eller något - men här tar Daisy Ridley upp frågan direkt.

"Frågan om föräldrarna är inte löst - varken för henne eller för publiken", sa Ridley till EW. "Det är något hon fortfarande försöker ta reda på - var kommer hon ifrån?"

På något sätt har det gått fyra år sedan The Force Awakens, och vi pratar fortfarande om vem Reys föräldrar är. 

Star Wars: The Rise of Skywalker har premiär den 19 december.

Samuel Roberts

Samuel is a PR Manager at game developer Frontier. Formerly TechRadar's Senior Entertainment Editor, he's an expert in Marvel, Star Wars, Netflix shows and general streaming stuff. Before his stint at TechRadar, he spent six years at PC Gamer. Samuel is also the co-host of the popular Back Page podcast, in which he details the trials and tribulations of being a games magazine editor – and attempts to justify his impulsive eBay games buying binges.