Rendering av LG V40 ThinQ ger oss ytterligare en bra titt på mobilens design

Vi har redan fått se några renderingar av LG V40 ThinQ och nu kan vi lägga till ytterligare en i samlingen. Den här bilden ger oss en nära titt på mobilens framsida och flärpen på skärmen.

Renderingen som delades av MySmartPrice verkar inte avslöja någonting nytt, men lyfter fram ramarna som trots att de är smala, ändå är större än dem på mobiler som till exempel iPhone XS

Flärpen på LG V40 ThinQ är dock mindre och detta är trots en dubbelkamera. Detta betyder dock att kameran förmodligen inte kommer att vara riktigt lika smart som TrueDepth-kameran på Apples mobiler.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Ramarna är smala, men inte lika smala som dem på vissa andra mobiler. Källa: MySmartPrice

Ramarna är smala, men inte lika smala som dem på vissa andra mobiler. Källa: MySmartPrice

En mystisk knapp

Förutom det visar renderingen återigen upp knapparna på V40 ThinQ, som är i form av en strömknapp på höger sida och volymknappar på vänster sida, men det verkar dessutom finnas ytterligare en knapp under volymknapparna.

Vi har tidigare gissat att denna kan komma att användas för att starta Google Assistant, men ingenting är säkert ännu.

Bilden avslöjar inte särskilt mycket mer, men tidigare rykten och läckor tyder på att LG V40 ThinQ kommer att ha en trippelkamera på baksidan, en fingeravtrycksläsare på baksidan och ett Snapdragon 845-chipset.

Du bör dock ta allt detta med en nypa salt, eftersom ingenting är helt säkert ännu. Vi kommer dock att få reda på det snart, då LG planerar att presentera mobilen den 4 oktober.

Via Phone Arena

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.