Förpackningen till Samsung Galaxy Note 9 har fångats på bild

Lanseringsdatumet den 9 augusti för Samsung Galaxy Note 9 är snart här. Det är så nära att butikerna redan verkar ha fått in sina lager av enheten och en av förpackningarna har precis fotograferats i Ryssland.

Fotot som delades av SamMobile, verkar inte visa upp själva Note 9, men det visar upp en komplett lista över specifikationerna och avslöjar nästan allt om mobilen.

Höjdpunkterna inkluderar en QHD+ AMOLED-skärm på 6,4 tum och en dubbelkamera på baksidan med 12 megapixel, varav en med en lins som stöder en f/2.4-bländare medan den andra kan växla mellan f/1.5 och f/2.4. Detta är precis som kamerauppsättningen på Samsung Galaxy S9 Plus.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Detta kan vara en tidig titt på den ryska förpackningen för Note 9. Källa: SamMobile

Detta kan vara en tidig titt på den ryska förpackningen för Note 9. Källa: SamMobile

Ett stort batteri och en kraftfull penna

Enligt listan ska Samsung Galaxy Note 9 även ha en kamera på framsidan med 8 megapixel, en S Pen som kan användas som en fjärrkontroll (som tidigare rykten nämnt), ett batteri med 4 000 mAh och 128 GB internminne (även om en annan läcka hävdat att du kommer kunna köpa mobilen med upp till 512 GB internminne).

Förpackningen till Note 9 listar dessutom stereohögtalare, trådlös laddning, Samsung Pay, en irisskanner och en IP68-klassning (som innebär att mobilen är både damm- och vattentålig på djup upp till 1,5 meter i upp till 30 minuter).

Du bör såklart ta den här läckan med en nypa salt, precis som med alla andra rykten och läckor. Det kan hända att ryktet är falskt, till och med så nära lanseringsdatumet. Specifikationerna stämmer dock överens med allt vi fått höra om mobilen tidigare och målar upp en bild av en större och mer hållbar mobil jämfört med S9-serien. Den kommer förmodligen att ha många likheter med tidigare enheter, men erbjuda några nya funktioner. Vi kommer få reda på detta med säkerhet inom kort.

Via Android Community

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.