Renderingar av Google Pixel 3 visar upp båda modeller i färgerna svart och vitt

Vi förväntar oss inga större överraskningar när de nya Google Pixel 3 och Google Pixel 3 XL kommer att presenteras den 9 oktober. Det har dykt upp otaliga läckor kring de två mobilerna och nu har vi fått ytterligare en titt på dem. Den här gången verkar renderingarna visa upp mobilerna i en svart och en vit färg.

De delades av läckan Roland Quandt på uppdrag av WinFuture och dessa är tydligen officiella renderingar, men de visar inte direkt upp någonting nytt.

Det finns inte heller något tecken på den ryktade mintfärgen, men det behöver nödvändigtvis inte betyda att den inte existerar. Å andra sidan är strömknappen på den vita modellen mintfärgad, så det kan hända att det är det enda vi får se av den färgen.

Det går att se att Google Pixel 3 XL har en stor flärp, medan den vanliga Pixel 3 har en heltäckande ram vid skärmens överkant och båda mobiler har en tjock ram vid skärmens undersida.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Ingenting nytt, men allt är sannolikt

Båda mobiler har en tvåtonsbaksida med en fingeravtrycksläsare, en dubbelkamera på framsidan och en ensam kamera på baksidan, som vi fått höra många rykten och läckor om tidigare.

Utöver renderingarna, avslöjade källan dessutom många av mobilernas ryktade specifikationer och funktioner, som bland annat en baksida av glas, 8 megapixel i kamerorna på framsidan, ett Snapdragon 845-chipset med klockhastigheter på upp till 2,8 GHz och 64 eller 128 GB internminne, men ingen ingång för ett mikroSD.

Skärmen ska enligt rapporter vara 6,2 tum med en upplösning på 1 440 x 2 880 på Google Pixel 3 XL, medan skärmen på Google Pixel 3 kommer att vara 5,5 tum.

Du bör som vanligt att ta denna läcka med en nypa salt, men dessa bilder och specifikationer stämmer överens med ett flertal tidigare läckor, så vi är ganska säkra på att de åtminstone är någorlunda korrekta.

Via The Verge

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.